Cursussen

 

Spelen in een band 21 april 2018

Spelen in een band

Een cursus verspreid over 8 avonden waarin je leert hoe het is om in een band te spelen. Er wordt een volledige band geformeerd uit de aanmeldingen: blazers, gitaristen, toetsenisten, drummers, percussionisten, zangers, basgitaristen zijn van harte welkom. De band repeteert wekelijks op de dinsdagavond van 19.45u-21.30u in Leeuwarden. In de cursus wordt aandacht besteed aan samenspel, improviseren, techniek en we werken aan een klein maar divers repertoire : jazz, soul, blues, klezmer, latin: alles kan. Aanmelden kan bij www.friejam.nl

 

Funk it up!

Funk it up is een 8-delige bandcursus rond de funkmuziek van 1970- nu met muziek van o.a. Sly, James Brown, Maceo Parker, Prince en andere funketeers.  De cursus is bedoeld voor gevorderde spelers. Welkom zijn de volgende instrumenten: blaasinstrumenten, alle soorten gitaren en basgitaren, keyboardpiloten, drummers, percussionisten en zangers. De repetities zijn op de dinsdagavond van 19.45u- 21.30u in Leeuwarden. Aanmelden kan via www.friejam.nl.

 

Charanga Cubana

Een muzikaal project rond de Cubaanse Charanga-muziek waarbij zang en strijkinstrumenten centraal staan. De cursus start op 8 maart 2016 en wordt op 14 mei 2016 afgesloten met een openbaar concert in de Neushoorn waarbij zangeres Denise Rivera speciale gast is.

video van Orquesta Aragon